Aalborg Symfoniorkester 75 års jubilæumskoncert i Musikkens Hus

2018-02-02T00:00:00+00:002. februar 2018|Kaj og familien|

Det blev en effektfuld og bragende flot jubilæumskoncert.

Aftenen blev indledt med fanfare La Péri, hvor blæserne var placeret på korpladserne.
Musikchef Jan Kvistborg bød velkommen til den fyldte sal og glædede sig over den fine udvikling det gode orkester har haft i 75 år. Byrådet ønske tillykke med chokolade til alle orkestermedlemmerne, hvorefter koncerten kunne fortsætte med Claude Debussys Children´s Corner – 6 klaverstykker. Efter pausen kom der gang i sagerne. Den veloplagte dirigent Michael Schønwandt var utrættelig indpisker af Beethovens 9. symfoni, der lige var mam for orkestret.

Sidstesatsen var hele aftenen værd. 3 store kor sang igennem, så hele salen var tryllebundet og de fire solister Lise Davidsen, sopran, Andre Pellegrini, mezzosopran, Peter Lodahl, tenor og Lars Møller, baryton passede perfekt ind i det samlede billede.

Aalborg Symfoniorkester med koncertmester Yana Deshkova strålede af glæde og musikalitet – vi glæder os til de næste 75 år