Forårsmesse i Arena Nord, Frederikshavn

2018-03-04T00:00:00+00:004. marts 2018|Kaj og familien|

Flere end 12.000 mennesker strømmede til Arena Nord, hvor lokale virksomheder udstillede lokale produkter m.v. Alle byens bilforhandlere deltog, og det blev et helt tilløbsstykke. Min gode nabo Helge Andersen havde anbragt sin helt nye Alfa Romeo Guilia ved indgangen, og den vakte stor opmærksomhed. Inde i hallen havde han medbragt Betina, der blev det store trækplaster.

 

Vi benyttede lejligheden til at nyde det store fiskebord med råvarer fra Skagen. Vi havde fået større appetit, da der var så mange biler, at parkeringen ved arenaen var optaget, så vi kom ud på en længere gåtur. Det var som at komme til fodbold i Frederikshavn i Haralds tid. Vores flotte borgmester Birgit Hansen stod på kommunens stand, og hun virker jo i sig selv som en honningbi. Der var således god grund til, at direktør Per Malmberg, Arena Nord, strålede som en sol.