Stor aktivitet i en kold uge

2018-03-02T00:00:00+00:002. marts 2018|Kaj og familien|

Det har været en kold uge med frost og blæst, men heldigvis har der været gang i aktiviteterne, så der har ikke været tid til at fryse. Ugen er gået med:

 

Mandag den 26. februar: Møde på AAU i Det rådgivende udvalg også kaldet aftagerpanelet. Oprindelig hed studiet Humanistisk Informatik, men ved akkrediteringen for et par år siden blev navnet ændret til Kommunikation og digitale medier. Udvalget skal være bindeled mellem AAU og aftagerne og medvirke til at højne uddannelsens kvalitet og relevans for samfundet. Vi er p.t. 8 medlemmer, der er på valg næste år i februar måned. Jeg har medvirket siden Humanistisk Informatik startede i 1984, og flere af medlemmerne har medvirket i mange år, så vi har fået det svært hyggeligt!

 

Onsdag den 28. februar: Møde i mit kære netværk Vild med Verden. Det foregik i Arena Nord, Frederikshavn, hvor vi skulle høre om den fantastiske udvikling af hele oplevelsesøkonomien i Frederikshavn. Men først fik projektleder Anne Louise Vanggaard ordet for at fortælle om Vendsyssel NU, der er en nonprofit forening, der bl.a. arbejder for at gøre Vendsyssel mere bæredygtig og få flere i arbejde og uddannelse. Emnet var så interessant og Anne Louise så inspirerende, at vi kunne have brugt hele eftermiddagen med hende, men det vender vi tilbage til.

 

Adm. direktør Per Malmberg, Arena Nord, fik derefter ordet. Han havde medbragt ass. manager Kevin Keagan, der tog sig en velfortjent lur, medens Per veloplagt som sædvanlig gennemgik egen baggrund, bl.a. som økonomimedarbejder hos undertegnede i 20 år, dannelsen af Arena Nord centret, hele konceptet, økonomien osv., osv. Per og medarbejderne gør det strålende, så vi var alle i godt humør til at indtage et meget lækkert måltid leveret af eget køkken. Det skal ses i sammenhæng med, at Spar Nord holdt aktionærmøde i den store sal, så der var gang i gryderne.

 

Vi var derefter klar til at indtage Det musiske Hus, hvor Martin Brygmann bryggede en festlig aften sammen med Danmarks Underholdningsorkester med 30 musikere, en svensk kvintet + Ole Kibsgaard, der kan spille på alle mulige instrumenter. Det var lige til øllet, at det store ensemble kunne være på scenen, men Brygmann fik skabt en rar stemning, så musikerne og publikum blev mere og mere oplagte, så det hele endte faktisk som en stor fest. Ret enestående, at man kan underholde i 2½ time udelukkende med melodier og tekst af Martin Brygmann. En varm aften, men da vi kom udenfor kom kulden direkte fra Sibirien, så vi blev hurtigt kølet ned.

 

Vi fik dog ikke megen tid til forfrysninger, thi tordag den 1. marts var vi til koncert i Musikkens Hus, Aalborg, hvor en verdenscellist, Garey Hoffman, var solist i en hebræisk rapsodi for cello og orkester. Aftenens dirigent, svenske Tobias Ringborg, ledte os gennem en ouverture af Mendelssohn og en symfoni af Korngold. Vesselin Demirev var koncertmester. Vi kendte intet til musikken, så vi havde god tid til at nyde orkestrets præstation.