Program for Kajs Netværk i 20192019-01-17T09:19:46+00:00

Program for Kajs Netværk i 2019

Udviklingsledelse som gennemgående tema for Kajs netværk i 2019

Min gode ven, nu afdøde professor Erik Johnsen, talte om driftsledelse (den daglige drift), tilpasningsledelse (at tilpasse sig til krav fra omgivelserne) og udviklingsledelse (hvor man forsøger at ændre sine omgivelser, så man ved at foretage diverse beslutninger i dag står i en bedre situation i fremtiden). Men det indebærer også, at udvikling kan kræve afvikling. Det kan foregå på det personlige plan, på gruppeplan og for virksomheden som helhed. I 2019 vil vi forsøge at belyse problemstillingen med eksempler fra det virkelige liv, og det har givet følgende program:

Fredag den 25. januar
Adm. direktør Jørgen Høll, Skallerup Seaside Resort, vil dels fortælle om sit liv fra rod i Hjørring til direktør i Skallerup, og hvorledes han ser fremtiden for virksomheden.
Afholdes på Skallerup Seaside Resort.

Torsdag den 28. februar
Afdelingsleder hos Frederikshavn kommune: Det offentlige system for socialpsykiatri m.v.

Leder Mikael Sandst Jensen, Fontænehuset, Frederikshavn, der har til formål at øge sindslidendes muligheder for at opnå en ligeværdig tilværelse ved at styrke selvværd, ansvarlighed og sociale færdigheder.

Ornitolog Erik Holm Sørensen, Frederikshavn, vil fortælle om, hvorledes han har overlevet døden og i dag arbejder med at helbrede sindslidende ved at tage naturen til hjælp.
Afholdes på restaurant NERD, Lystbådehavnen, Frederikshavn.

Fredag den 22. marts
Forstander Jens Beermann og viceforstander Ann Marika Leth Klinge, Halvorsminde Efterskole har gennemgået en fantastisk udvikling både personligt og på skolen. Men hvad nu?
Afholdes på Halvorsminde Efterskole, Hjørring.

Fredag den 26. april
Emeritus Karsten Simensen, der stadigvæk er hyperaktiv, har været IT konsulent, kommunaldirektør i Sejlflod og Frederikshavn og ikke mindst målmand for AaB og Frederikshavn. Har været målmandstræner bl.a. for Fortuna Hjørring, Vendsyssel m.fl.
Afholdes på Aalborg Stadion.

Fredag den 24. maj
Naturmøde i Hirtshals, hvor leder Lars Olsen atter vil fortælle os om årets naturmøde. Dem, der deltog i 2018, fik en stor oplevelse. Og så kan vi atter se frem til Oles fiskebord, da mødet…
Afholdes på Nordsøen Oceanarium og Forskerpark.

Fredag den 7. juni
Årets sommermøde hos Joan og Leif Stiholt. Her skal vi opleve et eksempel på personlig udvikling. Dels fra organist Knud Erik Thrane, der i dag er landskendt i Nordjylland for utallige koncerter, og dels fra Lise Robenhagen Hjørne, der nu går på musikkonservatoriet i Århus, men gerne skulle være nyudklækket sopran, når vi mødes. Hun er det største talent, jeg har mødt. Det bliver spændende!
Knudseje bliver omdannet til koncerthus.

Fredag den 23. august
Professor Lene Tanggaard, AAU. Lene har optrådt for os mange gange. Hun blev allerede som 32-årig udnævnt til professor i psykologi og er i dag centerleder m.v. Hun har skrevet et utal af bøger og artikler og er efterspurgt i hele verden som foredragsholder på universiteter, folkemøder m.v. Hun vil denne gang fortælle os, hvordan man veksler 7 gamle vaner til ny kreativitet (vanebrud).

Adjunkt Søren Lindhardt. Hvad lærer vi på kommunikationsstudiet ?
Afholdes på AAU.

Fredag den 20. september
Kommunaldirektør Mikael Jentsch holdt i 2018 et forrygende foredrag for os om Frederikshavn by de næste 200 år. I år vil han fortælle om Frederikshavn kommune de næste 12 år.
Foregår i byrådssalen, Frederikshavn Rådhus.

Fredag den 1. november
Det årlige møde med borgmester Birgit Hansen, Frederikshavn og borgmester Arne Boelt, Hjørring. Hvad har de af personlige planer de næste år og hvad med deres kommuner? Vil Arne være stationsforstander i Sindal (gl. dommer), og vil Birgit være sundhedsminister (er sygeplejerske). Forsvinder hele vestkysten i havet, og bliver Frederikshavn center for atomaffald og havvindmøller? Der er nok at tage fat på!
Foregår på Børglum Kloster.

Fredag den 22. november
Direktør Pia Nielsen, Effektfuld ledelse. Pia vil tale om ”5 kolde fra kassen” – Spændende, hvad der er i kassen. Vi kan håbe på, at der også er champagne, da hun er bestyrelsesformand i AaBs Kvinde Elitefodbold, der ligger til oprykning.
Foregår på Restaurant FUSION, Aalborg, hvor Vinh vil kræse for os.

Programmet for et møde er normalt følgende:
Kl. 08.30 Kaffe/te og rundstykker
Kl. 09.00 Møde inkl. Pause
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 13.00 Tak for i dag

Deltagergebyr for 2019:
Kr. 9.000 + moms

Deltagergebyr for 2019:
Kr. 9.000 + moms

Alle møder lægges ind på www.reon.dk/kajsnet, hvor man også melder til eller fra til møderne